«Холостяк-8»: Галя наотрез отказалась общаться с Рожденом Ануси после проекта

Галя из шоу "Холостяк 8"
Финалистка 8-го сезона романтического реалити «Холостяк» на СТБ Галина Присташ дала интервью Viva.ua.

Участница шоу «Холостяк-8» Галя не верит в дружбу между мужчиной и женщиной. Почему девушка не хочет общаться с Рожденом Ануси и каким бизнесом она начала заниматься после окончания реалити «Холостяк-8» – читайте в интервью сайту Viva.ua.

– Какое первое впечатление у тебя было о Рождене?

На що я з самого початку задивилась, так це на його очі. Вони, як небо, такі глибокі та чисті. Тому перша думка була про те, що душа в нього така ж сама. Поводив себе дуже скромно, що мені дуже сподобалось. Тому я й подумати не могла, що він артист.

Читайте также

Рожден Ануси пожалел о своем выборе в финале «Холостяка»: «Нужно было выбирать Галинку»

Рожден Ануси пожалел о своем выборе в финале «Холостяка»: «Нужно было выбирать Галинку»

Победительница «Холостяк-8» Иванна: «На улице на меня смотрят, как на звезду»

Победительница «Холостяк-8» Иванна: «На улице на меня смотрят, как на звезду»

– Тебя считают самой искренней участницей этого сезона. Ты с этим согласна?

Так. Пам’ятаю своє перше інтерв`ю, коли ще не знала, хто буде головним Холостяком України, і сказала, що хто б цією людиною не був, я собі даю обіцянку, що буду відверто та щиро до нього ставитись з самого початку. Якщо він це прийме, буде сприймати мене такою, якою я є, тоді в житті також все складеться. Я не хотіла брати на себе чужу роль та ховатись за масками. У цьому і весь кайф, коли люблять і тебе, і твої мінуси, та перетворюють їх на плюси.

Галя из шоу

– Что было для тебя самым сложным на проекте «Холостяк»?

Зрозуміти, для чого Рождену цей проект, адже на моє запитання він відповів жартом: «Щоб з тобою познайомитись!».

– Жалеешь о каком-то из своих поступков на проекте?

Єдине, про що шкодую – це поведінка на знайомстві з моїми батьками.

– А о поцелуе в Египте?

На проекті спочатку шкодувала, тому що не дозволяю собі цілуватись без стосунків. Я серйозно ставлюсь до цього, бо мої почуття мені не байдужі, а без почуттів я ніколи не цілуюсь.

Читайте также

Они вместе? В сети обсуждают роман Анетти Жерновой и «Холостяка-5» Сергея Мельника

Они вместе? В сети обсуждают роман Анетти Жерновой и «Холостяка-5» Сергея Мельника

Подробности свадьбы победительницы шоу «Холостяк-4» Анны Селюковой

Подробности свадьбы победительницы шоу «Холостяк-4» Анны Селюковой

– Как проводила время на Бали вне съемок? Какие впечатления от острова?

Просто неймовірні! Я пам’ятаю, коли заповнювала анкету на проект, вказала, що мій улюблений фільм «Їсти. Молитись. Кохати». А зйомки цього фільму частково відбувались на Балі. А ще перед проектом дуже хотіла поїхати туди, де не буде буденних думок, таких, як в Європі. Хотілось пожити душею. Балі - це саме те місце, де і думки інші, і фізично також отримуєш насолоду від навколишньої краси. Всім рекомендую. Клімат неймовірний! Природа зачаровує! Все так, як я хотіла. А у вільний час ми з моїм улюбленим редактором їздили в місто Убуд, на місцевий ринок. Там так все колоритно, просто все по-іншому, ніж у нас. Купила багато натурального шовку та вироби із срібла. Парочку навіть не знімаю і досі – вони тепер найулюбленіші в мене. Також засмагали на білосніжних пляжах Нуса-Дуа і у нашому в розкішному готелі, де все було продумано до дрібниць, щоб відпочинок був незабутнім та комфортним.

Галя из шоу

– Кому первому ты позвонила после финала?

Я нікому не телефонувала. Після фіналу я написала СМС лише батькові, щоб всій сім`ї сказав, що я обручку не отримала. Але я отримала набагато більше – історію кохання. А це небагато важливіше, це те, що купити не можна.

– Рожден говорил, что пытался с тобой пообщаться после проекта. Почему ты не согласилась?

У кінці проекту я зрозуміла, що він хоче просто залишитись зі всіма в хороших дружніх стосунках. Так не буває. Як я вже говорила - дружби немає між чоловіком та жінкою. Я сама змогла знайти всі відповіді після зйомок наодинці з собою, навіть більше, ніж він би зміг дати мені сам. Тому виправдання та пояснення з його боку вже були неважливими. Його вчинок перекреслив раз і назавжди три місяці «чесних» слів.

Читайте также

Известны имена претендентов на звание следующего Холостяка

Известны имена претендентов на звание следующего Холостяка

Экс-холостячка Рамина Эсхакзай объяснила, почему Холостяки расстаются с победительницами

Экс-холостячка Рамина Эсхакзай объяснила, почему Холостяки расстаются с победительницами

– После проекта ты реализовала свою мечту – теперь ты производишь купальники, которые пропускают солнечные лучи. Расскажи, какими были твои первые шаги в этом направлении?

Я купую спеціальну тканину за кордоном, яка підходить для купання в хлорованій та морській воді. Вона білого кольору. Є довгий процес, але це секрет фірми. Можу сказати лише, що розробляю все сама. Від принта, тканини, до дизайну. Пошив та пакування – на фабриці.

Над назвою бренду я довго не задумувалась і вирішила, що це будуть мої всі ініціали. А також кожен мій день залежить від настрою, особливо він впливає на те, що я сьогодні вдягну. Тому я дуже хочу, щоб кожен почував себе в гармонії з собою в моєму купальнику – комфортно, впевнено та одночасно по-особливому. Я дуже хотіла, щоб там було слово Mood, що з англ. перекладається, як «настрій». От і вийшло: PGMood - Присташ Галина Михайлівна. Ще між цими ініціалами є трикутник з надписом внизу XXI століття. Це символ росту вверх та процвітання, а століття вказує на дату започаткування, як базу. Вірю, що зверху трикутника з'явиться ще не одне століття.

Галя из шоу

– Что бы ты посоветовала участницам следующих сезонов?

Я можу дати багато порад. Але основне – це бути самими собою. Не боятись самих себе та бути щирими і чесними. У цьому вся сила. У правді. Адже кожен із нас особливий по-своєму, і це притягує найбільше. Не вдягайте маски чужої поведінки, живіть на повну кожен день, який дарує вам Бог, проект та сам Холостяк. Насолоджуйтесь моментами та не переживайте, адже тільки чесність породить у вас впевненість та забере всі переживання.

Галя из шоу

Галя из шоу

Фото: пресс-служба СТБ

Вера Брежнева с дочкой
Предыдущий материал

Как они похожи! Младшая дочь Веры Брежневой растет ее точной копией

гриша с семьей на мальдивх
Следующий материал

Григорий Решетник: Если бы жена была другой девушкой, мы бы не прошли все 7 сезонов проекта Холостяк

Новости партнеров